• Send us a message
  • Black Friday-salg – nye tilbud faller hver time

    5 ting du trenger for den beste 4. juli-feiringen noensinne

    by Sarah P. • Published in Gaveideer og inspirasjon on • Updated on

    Independence Day er uten tvil den største feirede nasjonale høytiden om sommeren. Det er en flott begivenhet å samles med venner og familie for en grillfest eller piknik og se det berømte fyrverkerishowet.

    Uavhengighetsdagen feires hvert år den 4. juli til minne om vedtakelsen av uavhengighetserklæringen i 1776. Ikke alle vet imidlertid at erklæringen ikke ble undertegnet samme dag - det skjedde nesten en måned senere den 2. august. Bare en liten ting du kan nevne på familiens grillfest i år hvis du vil høres ut som en historieinteressert.

    Hva trenger du til en 4. juli-fest?

    Men tilbake til temaet. Bortsett fra bakgårdsgrill og samvær, er det alltid en god idé å ta en strand- eller innsjøtur den 4. juli for å nyte været og kanskje se fyrverkeriet fra et uvanlig sted, mens du nyter naturen og den velsmakende hjemmelagde maten du tok med langs.

    Hos Mounteen har vi satt sammen en samling gjenstander som vi håper vil få deg til å huske denne fjerde juli-festen i mange år framover. Alle av dem formidler en patriotisk ånd og er også flotte, meningsfulle og nyttige 4. juli-gaver. Vi lover at du vil bruke dem lenge etter denne fjerde juli.

    Klar til å sjekke dem ut? Mine damer og herrer, la meg presentere de 5 tingene du trenger for den beste 4. juli-feiringen noensinne:

    1. 4. juli Vinglass

    Mounteen - Useful 4th of July gifts - Red, white, and boozed wine tumblers patriotic

    Hva er absolutt nødvendig for å virkelig nyte din favoritt Chardonnay eller Sauvignon Blanc i tillegg til selve vinen? Riktig drikkevare, selvfølgelig!

    Alle vet at enhver vin er best å spise kald. Med vanlige glass vil drikken raskt miste avkjølingen i julivarmen. Løsningen kommer i form av disse vakre varmeisolerte metallglassene med lokk.

    Som ivrige vinelskere selv, sørger vi for at våre vinglass holder seg oppe i oppgaven med å holde favorittdrikken din sprø og kald lenge etter at du har hellet den inn.

    Disse 12 oz vinbeholdere inneholder også den ideelle mengden av favorittdrikken din, slik at du kan nyte den sanne smaken av vinen din uten å bryte samtalen igjen for å fylle glasset.

    Få din her - Rød, hvit og alkoholisert vinbeholder .

    2. 4. juli Antrekk for hele familien

    Mounteen - Patriotic 4th of July tank top You're welcome George Washington My patriotic heart beats red, white, and blue t-shirt

    Å kle seg i en patriotisk stil er ikke bare passende den 4. juli, men er også en fin måte å uttrykke din kjærlighet og støtte til hjemlandet på.

    Dette er grunnen til at lette og pustende t-skjorter og tanktops kommer til å være blant de mest populære kleskategoriene denne sommeren. Vi har laget noen til deg også!

    Du kan kjøpe dem her - My Patriotic Heart T-skjorte , You're Welcome av George Washington Tank Top .

    Mounteen - I can go from sparkler to fireworks in seconds baby onesie toddler kids t-shirt tee patriotic 4th of July

    Og ikke glem barna dine - de fortjener absolutt et fint patriotisk antrekk også!

    Her er noe alle babyer og smårollinger ville like å ha på seg denne sommeren: en superkomfortabel onesie og kortermet t-skjorte for småbarn, begge laget av 100 % myk bomull og med det samme muntre røde, hvite og blå designet.

    Få dem her - Sparkler To Fireworks Baby Onesie , Sparkler To Fireworks T-skjorte for småbarn

    3. Store skjærebrett for 4. juli

    Mounteen - Useful 4th of July gifts - All great change in America begins at the dinner table chopping board

    For å forberede deg til din ideelle grillmat, trenger du et ideelt skjærebrett. Dette må absolutt være en stor som vil ha plass til alle grønnsaker, sopp og andre ingredienser du vil hakke, kutte og skjære i store mengder.

    Enda bedre om dette brettet ville komme laser-etset med et av de mest presise ordtakene om USA noensinne. Hvilken er det? "All store forandringer i Amerika begynner ved middagsbordet", slagordet som Ronald Reagan gjorde berømt i sin Farewell Address to the Nation tilbake i 1989.

    Så hvis du tror en god og positiv forandring er akkurat det vi alle trenger, er dette store skjærebrettet du vil elske.

    Kjøp din her - Endring i Amerika skjærebrett .

    4. Te i havnen kaffekrus for din favoritt morgendrink

    Mounteen - I like my coffee black and my tea in the harbor patriotic 4th of July mug

    Helt siden Boston Tea Party i 1773 har te aldri gjenvunnet sin posisjon som #1 drink i Amerika. Den gang gikk alle over til kaffe, siden det generelt ble ansett som et patriotisk trekk.

    Og selv om vi i dag vanligvis ikke tenker at tilbake i tid når vi lager en kopp av vår favorittblanding til oss selv, er kaffe fortsatt en av de mest samlende tingene over hele landet.

    For alle dere kaffeelskere har vi laget dette patriotiske kaffekruset. Det står "I like my coffee black" på den ene siden, mens den andre siden tilføyer skarpt "And my tea in the harbor" som refererer til en av de mest patriotiske hendelsene i amerikansk historie.

    Få din her - Te i havnekruset .

    5. De fries land på grunn av det modige tegnet

    Mounteen - Land of the free because of the brave patriotic 4th of July canvas sign

    Hva kan være en bedre påminnelse om vår patriotisme enn et stort tegn som minnes våre fedres og bestefedres tapperhet i å beskytte nasjonens friheter? Spesielt hvis den inkluderer den berømte replikken fra nasjonalsangen om de fries land og de modiges hjem?

    Dette enorme lerretsskiltet har et enkelt, men elegant design og vil passe godt inn i ethvert interiør eller eksteriør, og minner deg og dine gjester om tapperheten til våre forfedre.

    Du kan få din her - Landet til de frie, på grunn av det modige tegnet .

    Hvordan arrangere en god 4. juli-fest?

    Selvfølgelig er det mange måter du kan få det beste ut av Independence Day-feiringen. For eksempel kan du spille morsomme utendørs spill med venner og familie eller bruk litt kvalitetstid med barna dine fantastiske patriotiske DIY-dekorasjoner som du vil bruke i årene som kommer.

    Og for å være sikker på at ingenting ødelegger festen for deg (og det som kommer etter det), sørg for å følge riktige retningslinjer for sosial distansering. Husk at det er bedre å være litt forsiktig og spille det trygt enn å tilbringe noen uker på sykehus.

    Hvis du er nysgjerrig på å lære mer om patriotiske dekorasjoner og spill, oppfordrer vi deg til å lese denne artikkelen - Memorial Day-dekorasjoner: 18 beste ideer og spill .

    Memorial Day Decorations: 18 Best Ideas & Games

    Takk for at du leser dette blogginnlegget om morsomme og nyttige 4. juli-gaver! Vi likte å tilbringe tid med deg.

    God fjerde juli!

    P.S. Hvis du likte å lese denne artikkelen og ønsker å takke oss for innsatsen det tok å forberede den, OG du tror på å dele gode ting med andre, vil vi sette pris på at du deler denne artikkelen i sosiale medier og/eller bloggen din. Takk!

    Populært blant leserne av dette innlegget

    Ronald Reagan sitat skjærebrett
    $19.97
    Rød, hvit og alkoholisert vinbeholder
    $24.97 Liste: $40.00

    Du vil kanskje også like...

    Legg igjen en kommentar


    Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres